Sähköisten oppimateriaalien arvonlisävero laskee 1.7.2019

Sähköisiin julkaisuihin ja e-kirjoihin sovellettava arvonlisäverokanta alenee 24 %:sta 10 %:iin 1.7.2019. Tämä muutos koskee kaikkia Opinajan tuotteita.

Opinaika tutustumiskäyttöön 5.4.2019

Maaliskuun puolivälissä tarjosimme yli 2.000 oppilaitoksella ja noin 40.000 opettajalle mahdollisuutta tutustua Opinajan digimateriaaleihin. Huhtikuun alussa lähes 850 koulua olikin jo käyttänyt hyväkseen tätä mahdollisuutta.
Jos sinulta jäi vielä tunnukset puuttumaan, voit pyytää niitä täältä.

Opinaika mukana ITK:ssa 27.2.2019

Olemme mukana ITK-messuilla Hämeenlinnassa 20.-22.3.2019. Tule käymään Alfasoftin osastolla 3. kerroksessa ja tutustumaan Opinajan uusiin digimateriaaleihin.

Tervetuloa!

Uusia sähköisiä kirjoja Opinaikaan 26.2.2019

Olemme lisänneet valikoimaamme 125 uutta, uuden opetussuunnitelman mukaista sähköistä kirjaa. Uudet kirjat on suunnattu yläkouluun ja lukioon ja niitä löytyy seuraaviin oppiaineisiin: biologia, maantieto, historia, fysiikka, kemia, matematiikka, äidinkieli, S2, englanti, ruotsi, espanja, filosofia, psykologia, uskonto, elämänkatsomustieto, terveystieto, liikunta, yhteiskuntaoppi ja opinto-ohjaus. Lisätietoa löydät sisältö-sivultamme.

Netti-Moppi -oppimisympäristö Alfasoftille 12.2.2019

Alfasoft Oy on ostanut Netti-Moppi -ohjelmiston tuoteoikeudet hämeenlinnalaiselta Mikrolinna Oy:ltä. Kaupan mukana siirtyivät myös Netti-Mopin asiakassopimukset, jotka jatkuvat katkeamatta Alfasoft Oy:n hoitamina. Ohjelmiston myynnistä, tuesta ja kehityksestä vastaa jatkossa Alfasoft Oy.

Alfasoftin tarkoituksena on edelleen kehittää ja ylläpitää nyt hankittua tuoteperhettä. Kaupan myötä Alfasoft Oy:n tuotevalikoima laajenee kattamaan mm. yläkoulun ja toisen asteen matematiikan, fysiikan ja kemian tuotteita.

Nyt ostettu tuoteperhe on Mikrolinna Oy:n vuosien kehitystyön tulos. Mikrolinna on kehittänyt ja markkinoinut nyt myytyä Netti-Moppi -tuoteperhettä ja sitä edeltäviä Moppi-ohjelmia jo vuodesta 1995 lähtien. Mikrolinnalle oli tärkeää, että uusi omistaja kykenee jatkamaan ja kehittämään nyt myytyä tuoteperhettä, joka soveltuu käytettäväksi uuden opetussuunnitelman mukaan. Netti-Moppi löytyy osoitteesta www.nettimoppi.fi.